888討 論 區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
888討 論 區

888討論區,至潮的分享就盡在888討論區。

首頁首頁  歡迎頁歡迎頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入登入  
搜尋

結果按:

Rechercher 進階搜尋
最新主題
» 千淚吟 (四 小泪出场啦)
發音不正確 Icon_minitime周日 12月 05, 2010 3:15 pm 由 utan80

» 千淚吟 (三 炎菱使法)
發音不正確 Icon_minitime周日 12月 05, 2010 3:14 pm 由 utan80

» 千淚吟 ( 二 千羽的身世)
發音不正確 Icon_minitime周日 12月 05, 2010 3:14 pm 由 utan80

» 千淚吟 ★(思淡)★
發音不正確 Icon_minitime周日 12月 05, 2010 3:12 pm 由 utan80

» 你的香味形象
發音不正確 Icon_minitime周三 10月 29, 2008 1:43 pm 由 呀進

» 一個電腦白癡與黑客的對話
發音不正確 Icon_minitime周日 10月 26, 2008 7:44 pm 由 呀進

» 500MB/20000MB/PHP/MySQL/FTP/hostingtribe.com
發音不正確 Icon_minitime周日 10月 26, 2008 7:42 pm 由 呀進

» 100M/5G/PHP/MYSQLfphosting.co.uk
發音不正確 Icon_minitime周日 10月 26, 2008 7:39 pm 由 呀進

» 50MB/750MB/php/mysql/blazinhosting.com
發音不正確 Icon_minitime周日 10月 26, 2008 7:38 pm 由 呀進

五月 2024
周一周二周三周四周五周六周日
日曆日曆
最優秀的發帖人
呀進
發音不正確 Vote_lcap發音不正確 Voting_bar發音不正確 Vote_rcap 
死亡之R
發音不正確 Vote_lcap發音不正確 Voting_bar發音不正確 Vote_rcap 
~秋★
《謙.貴族》
卡卡東
☆我愛羅★
utan80
統計
目前總共有 13 位註冊會員
最新註冊的會員: shakta

目前總共發表了 167 篇文章 在148個主題中

發音不正確

向下 
發表人內容
死亡之R

死亡之R

男 文章總數 : 36
年齡 : 32
職業/愛好 : 流氓學生
注冊日期 : 2008-10-26

發音不正確 Empty
發表主題: 發音不正確   發音不正確 Icon_minitime周日 10月 26, 2008 1:18 pm

發音不正確
發音不正確
桑拿入面…
骨妹 :[Sen山, 你蝕唔蝕飯?]
(先生你食唔食飯)
男客人 :[??.......]
骨妹 :[sen山 , 射個精嗎?] (先生, 寫個drink嗎?)
男客人:[err.......] (面都紅哂)
骨妹 :[ sen山 , 要唔要做雀仔按摩呀?按完仲可以除…] (腳低按摩……鎚……)

正宗潮州菜…
客人:"伙計, 有咩好介紹呀?!"
伙計:〝食老鼠拼盤啦,有老鼠蛋、老鼠腸、老鼠豬耳,但冇老鼠鵝〞(滷水拼盤 )

深圳麥當勞…
港客:〝唔該一個豬柳漢堡。"
店員:〝要蛋呀。〞
港客:〝唔要蛋喇唔該!〞
店員好勞氣:〝你要蛋喎!〞
港客開始?憎:〝我唔要蛋喇,我淨係要豬柳漢堡咋!〞
店員更加勞氣:〝要蛋一蛋呀,要蛋十分鐘呀……〞
(要等呀)

入境處…
遊客:"要睇新款證定畜牲證呀?"
(身份證定出生證?)

巴士站…
遊客:〝Sen山唔該,請問你有冇生痔瘡呀?(有冇散紙唱)

街道上…
遊客 : [請問侏儒村係邊?] (G2000)

數碼通…
遊客 : [呢個管睇到雷電嗎? ]
售貨員 : [唔會, 好安全架…]
遊客 : [無雷電顯示功能嗎 ?!] (來電顯示)
售貨員 :[手機唔駛用避雷針的~]
遊客: [咁我部手機可唔可以出湮] (trade in)

豐澤電器…
A遊客:〝請問呢部電視機有冇電視框呀?〞(Discount)
售貨員:〝當然有啦。〞
A遊客:〝咁電視框幾多錢呀?"
售貨員:"唔好意思要成架買,冇得要個電視框架〞
B遊客:" 請問忍忍支係ben?
另外呢度有冇死守間?〞﹝影印機、洗手間﹞

髮型屋…
髮型師:[小姐想點剪呀?]
小姐:[師父,同我剪得多神似 D !]
髮型師:[己經好神似嫁喇喎?!]
小姐:[唔係神似,係要有神似! !] (要有層次)
髮型師:[小姐想做D咩顏色呀?]
小姐:[我想做好似森林咁0既色! ] (深藍色)
髮型師:[森林?? ]
小姐:[係呀~~
回頂端 向下

發音不正確
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
888討 論 區 :: 休閒場所 :: 笑話分享-
前往: